Wat gaat het kosten

Tarief

Trouwen is als een maatpak


Elke bruiloft is maatwerk, net als je trouwjurk of pak. Maar toch wil je weten waar je aan toe bent en weten of de trouwambtenaar past binnen jullie budget. Jullie willen trouwen en een ceremonie die bij jullie past.

Om er iets moois en unieks van te maken, ben ik gemiddeld zo'n 30-40 uur bezig met alle voorbereidingen, gesprekken en verzamelen van informatie over jullie. Die input zal ik verwerken tot het schrijven van een persoonlijke speech.


Tarief


De kosten voor een ceremonie door Trouwen zonder toga zijn gemiddeld €685,-. (Dit is excl. BTW, reiskosten en eventuele leges voor beëdiging en benoeming).
Het tarief voor trouwen in het buitenland is iets hoger dan normaal en exclusief reis- en verblijfskosten en evt. visums.

Ik ga graag met jullie in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.


Dit bied ik aan


Mijn benadering is persoonlijk. Ik vind het belangrijk om hiervoor de tijd te nemen. Maar wat krijg je voor de prijs?

Een (kostenloos) vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een uitgebreid gesprek bij jullie thuis over jullie.

Een extra gesprek is altijd mogelijk (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, maar altijd in overleg met jullie)

Ik onderhoud contact met jullie als bruidspaar, maar ook met de personen die belangrijk voor jullie zijn zoals vrienden en getuigen.

Het schrijven van jullie liefdesverhaal waar de liefde van af spat.

Een onvergetelijke persoonlijke huwelijksceremonie.


Ik zorg er altijd voor dat ik een uur vóór de ceremonie aanwezig ben op de locatie om met de ceremoniemeester de laatste zaken en eventuele wijzigingen door te nemen. Na de ceremonie drink ik graag een glaasje mee om op jullie geluk te proosten!