Over mij

Dennis Hoevers, trouwambtenaar

Mijn naam is Dennis Hoevers en woon samen met mijn vriendin Jackline en zoon Zyon. Halverwege 2019 heb ik besloten om (ceremonieel) trouwambtenaar te worden en heb ik de opleiding tot “zelfstandig trouwambtenaar” gevolgd.

Ik verzorg ceremonies in binnen en buitenland. Van Arnhem tot Ibiza en van het Amsterdamse bos tot een verlaten fabriek en van een Frans kasteel tot op een rondvaartboot. Kortom, mij kan het niet gek genoeg zijn, want voor mij staat de liefde centraal. Herenparen, damesparen, gemengde paren, oude(re) paren en jonge paren zolang jullie voor elkaar kiezen, begeleid ik jullie graag in het “officiële gedeelte” maar dan wel met een touch of Dennis, mét een strikje. .

De ceremonie waar jullie liefde van af te lezen is. Een traan biggelend over je wang, trotse blikken van je lief, stralende ouders en enthousiaste vrienden. Het applaus als jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen. En natuurlijk: Dé zoen, die heel lang mag duren… En hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij, zij zullen een speciale "kinderakte" ondertekenen. Na het Ja-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Zie je ze al voor je? Intieme momenten die jullie trouwdag zo liefdevol maken. Graag draag ik daar met een mooie en persoonlijke ceremonie aan bij. Samen met jullie gasten laat ik jullie lachen, genieten en wie weet een traantje. Met elkaar creëren we een herinnering voor het leven!

Een ceremonie als zelfstandig trouwambtenaar verzorg ik zonder toga, maar mét strik.

Zonder Toga


Waar de meeste trouwambtenaren standaard een toga dragen en op verzoek in een net kostuum of jurk het huwelijk voltrekken, doe ik het juist andersom. Ik kom standaard in een net pak mét strikje en kan ik op verzoek het huwelijk sluiten in een toga. Al maakt dat voor de ceremonie totaal geen verschil.

Dus soms mét toga 
Neem contact op

DENNIS HOEVERS


WhatsApp Whatsapp
WhatsApp info@trouwenzondertoga.nl
Telefoon 06-47290960

“"Een ceremonie die niet standaard is, maar met nét dat beetje extra.".“